meer info en reservatie: scoutsmassemen@gmail.com

SCOUTSTERREIN

Het scoutsterrein van scouts Karekiet Edelweiss bevindt zich in de schaduw van de kerk, midden in de gezellige dorpskern van Massemen  (deelgemeente van Wetteren). Op korte wandelafstand van een bakker, krantenwinkel, bank, restaurant, café’s en een supermarkt. Op het dorp is er ook een busstop (Lijn 59 – 45), die o.a. Massemen verbindt met Wetteren centrum (op ongeveer 4à5km) en Aalst centrum (op ongeveer 15km). Daarnaast vind je in Massemen enkele mooie stukken natuur waar je je als jeugdbeweging volledig kan laten gaan.

In Wetteren vind je onder andere het recreatiecentrum de Warande met binnen- en buitenzwembad, gratis buitenspeeltuin, sporthal, voetbalveld, petanquepleinen, ... Alsook grootwarenhuizen Colruyt, Aldi, Lidl, Carrefour en Delhaize.

Wij verhuren enkel voor leden van jeugdbewegingen, scholen, sportclubs en socio-culturele organisaties, geen fuifverhuur! Aan leden van jeugdbewegingen verhuren wij voor weekends en kampen.

ACCOMMODATIE

Het scoutsgebouw bestaat uit één grote gemeenschappelijke zaal met toog, die gebruikt kan worden als eetplaats. Deze zaal wordt omringd door 4 kleinere lokalen die kunnen gebruikt worden als slaaplokalen en een (net vernieuwde) inoxkeuken, waar alles aanwezig is wat nodig is om een lekkere maaltijd te bereiden.

Aanwezig:

- Twee grote bekkens op aardgas en elektrische kookplaat + oven.
            Het gebruik van butaanflessen is dus niet nodig en ook niet toegelaten.

- Twee frigo’s, een klein tafelmodel en een groot kastmodel met vriesvak.
- Wasbak met koud en warm water
- Bestek (ongeveer 40 personen) & kookmateriaal (pannen & potten)

! Borden, glazen en/of drinkbekers worden niet voorzien!

We stellen jullie 5 tafels en 10 zitbanken ter beschikking. Verder zijn er ook enkele stoelen aanwezig.

In de hal zijn er 3 toiletten en een afgesloten gezamenlijke douche, met 3 douchekoppen en warm water.

Aangrenzend aan onze lokalen is er een luifel en groot speelplein (met klein bos), waar in de zomer ook tentenkampen kunnen doorgaan!

Bekijk zeker eens de foto’s van onze lokalen en terrein!

Handdoeken, afwasmiddel, toiletpapier en kuisproduct zijn zelf te mee te brengen. Borstels en aftrekkers zijn normaal gezien aanwezig.

De afvalverwerking wordt na het verhuur samen met de EGW afgerekend en afgehouden van de op voorhand betaalde waarborg. Vuilzakken worden op de daarvoor voorziene plaats gezet.  Glasafval kan men kwijt in de glasbollen iets verder van het lokaal. Papier en karton worden door de huurder terug meegenomen en mogen niet in de huisvuilzakken.

Het lokaal is voorzien van een kuisreglement waar elke groep huurders zich aan dienen te houden!

ADRES

Scouts Karekiet Edelweiss Massemen
Dorp 5,
9230 Massemen/ Wetteren

HUURPRIJS

Onze huurprijs bedraagt 125 per nacht, dus €250 voor een weekend OF €3,5 p.p.p.n. voor een kamp In het lokaal zelf is het maximaal aantal personen die er mogen overnachten 45 personen. Water, elektriciteit en aardgas worden berekend aan de eenheidsprijzen van de maatschappij en worden achteraf afgetrokken van de waarborg (€250 voor een weekend en €500 voor kampen).

VERHUURPERIODES

Onze scoutslokalen en -terreinen worden het hele jaar door verhuurd vanaf 1 oktober tot en met 14 augustus.

Daartussen wordt niet verhuurd in het:

- Tweede weekend van februari
- Tweede weekend van mei

INFO EN RESERVATIE

Lokalenbeheer door VZW Karekiet Edelweiss 02212G.

Verantwoordelijke verhuur: De Moor Bram & Jeroen De Grieve, bijgestaan door leden van de VZW.

Beschikbaarheden