Deze tak is bestemd voor jongeren geboren in het jaar 2007 - 2005 (6e leerjaar - 2e middelbaar).

Contact: jonggivers.scoutsmassemen@gmail.com

Zondag 5/5

Vandaag doen we mee aan de heuse collor run van SGW. Deze begint om 14u30, we spreken op het gewone uur af op de scouts en vertrekken dan met de fiets. Laat de leiding voor 1 mei weten of je meedoet want wij moeten jullie inschrijven. De kostprijs bedraagt €5. Verdere informatie zal later gecommuniceerd worden.

Zaterdag 11/5

Vandaag zetten we de mama’s/moeke’s/ma’s in de bloemetjes. Kom van 10u00 – 12u00 naar de scouts voor onze jaarlijkse bloemetjesverkoop.

Vrijdag 17/5

Vandaag is het helaas de laatste keer scouts dit jaar Daarom gaan we nog een laatste keer knallen en geven we een heus afscheidsfeest! Dit gaat door van 20u tot 22u